Povećajte grudi za 18,7% - u samo 34 dana!
Naručite
Body 10 Push Up
u idućih 20 minuta i iskoristite specijalnu akcijsku ponudu!
Naručite sada!

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutno imamo proizvod NA ZALIHAMA i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požurite i naručite ODMAH!

Povećajte grudi za 18,7%
- u samo 34 dana!
Podignite grudi bez skupih i opasnih operacija!
Povećajte grudi za 18,7%!
Oblikujte i učvrstite vaše grudi za 34 dana!
Bez operacija i silikona!
Bez push-up grudnjaka!
 • Do sada je 1.356 žena u Bosni i Hercegovini izabralo Body 10 Push Up!
  Pridružite im se i vi, povećajte i učvrstite grudi za samo 34 dana!
  Sarajevo,

  Otkrivena prirodna metoda za povećanje grudi bez hirurških operacija!

  Sjajne vijesti za sve žene koje žele veće grudi i predivnu figuru bez operacije! Konačno je otkrivena prirodna metoda za povećanje grudi - bez silikona, hirurških operacija i push up grudnjaka. Radi se o posebnoj prirodnoj formuli za povećanje grudi na kojoj su naučnici radili dugi niz godina. Formula sadrži isključivo prirodne sastojke, pa ne izaziva nikakve iritacije niti štetne efekte. A daje rezultate u samo 34 dana - povećavajući grudi i do 18,7%.

  Ova prirodna formula sadržana je u jedinstvenoj Body 10 Push Up kremi. Zahvaljujući naučno dokazanom dejstvu i jednostavnosti upotrebe - ova krema je u kratko vrijeme postala hit u svijetu. A od danas je dostupna i u BiH.

  Body 10 Push Up krema u početku je bila dostupna samo elitnim krugovima i čuvana je kao tajna prirodnog povećanja grudi. Međutim, ubrzo su se ove dobre vijesti pronijele kroz mnoge časopise o ljepoti. Efekat Body 10 Push Up kreme u povećanju i učvršćivanju grudi je tako postao globalna senzacija. Za sve koji ne žele da se izlažu skupim, bolnim i rizičnim operacijama i ugradnji silikona, a žele čvrste, podignute i oblikovane grudi, Body 10 Push Up krema je donijela rješenje!

  Izgledajte seksi ovog ljeta i pokažite sjajan dekolte!

  Šta ćete postići korištenjem Body 10 Push Up?

  Povećati grudi za 34 dana!

  Nakon samo 34 dana redovnog korištenja Body 10 Push Up kreme, povećaćete vaše grudi. I to čak do 18,7%! Aktivni, 100% prirodni sastojci kreme dokazano utiču na proizvodnju i regenerisanje masnog tkiva u vašim grudima.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Podići i učvrstiti grudi!

  Opuštene grudi su problem mnogih žena. Pogotovo s godinama, kada prsna tkiva oslabe. Porođaj, dojenje, mršavljenje ili starenje kože dodatno ubrzavaju opuštanje grudi. Zato Body 10 Push Up krema djeluju na strukturu kože tako da je učvršćuje, njeguje i poboljšava tonus.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Poboljšati čvrstoću i elastičnost grudi!

  Body 10 Push Up krema će vam osigurati privlačan dekolte bez odlaska „pod nož“. Pored toga, prirodni sastojci sadržani u ovom gelu pozitivno utiču na glatkoću, mekoću i zategnutost kože. Tako ćete poboljšati čvrstoću i elastičnost grudi, te spriječiti ponovno opuštanje.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Izgledati savršeno u kupaćem kostimu!

  Ako ste se do sada sramili skinuti u kupaći kostim ili zavidno gledali zavodljive dekoltee drugih žena možete prestati. Body 10 Push Up će vam pružiti dekolte na koji ćete biti ponosni. Pokažite vaš novi zanosni dekolte ovog ljeta.

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Bez opasnih i skupih hirurških zahvata!

  Body 10 Push Up sadrži 100% prirodne i dokazano efikasne sastojke. Brojna naučna istraživanja potvrdila su sigurnost i efikasnost njihovog korištenja. Zato više ne morate razmišljati o skupim i opasnim hirurškim intervencijama i ugradnji silikona. Jer konačno postoji potpuno prirodno rješenje za povećanje grudi!

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Uživati u novoj odjeći!

  Sa vašim novim dekolteom ne postoji komad odjeće koji vam neće savršeno stajati. Više nećete morati birati odjeću koja odgovara vašoj liniji. Ili nositi neudobne push up grudnjake da bi odjeća ljepše izgledala na vama. Sve što vam treba za seksi dekolte je Body 10 Push Up!

  Pošaljite mi moju Body 10 Push Up odmah!

  Sve ovo pokazuje da u svijetu trenutno ne postoji prirodnije, efikasnije i jednostavnije rješenje za povećanje grudi. Broj zadovoljnih korisnika svakodnevno raste, a stručnjaci za ljepotu su oduševljeni Body 10 Push Up kremom. Jer ona ne samo da djeluje na povećanje grudi, već ih i podiže i sprečava ponovno opuštanje.

  Koja je tajna savršenog dekoltea holivudskih zvijezda?

  Godinama su modeli i poznate zvijezde odlazile na hirurške operacije i ugrađivale silikone kako bi povećale svoje grudi. Ali brojne negativne posljedice i neprirodan izgled više su im štetili! Zato je sve više i više holivudskih diva tražilo prirodno rješenje za povećanje grudi. I rješenje su pronašli u Body 10 Push Up kremi! Dugo je ova tajna čuvana i bila rezervirana samo za rijetke. Ali, nakon brojnih pozitivnih komentara u emisijama posvećenim ljepoti ova tajna je postala dostupna i široj javnosti. Mnogi poznati svjedočili su da im je Body 10 Push Up pomogla da povećaju i podignu grudi.  Fantastična holivudska tajna je razotkrivena...

  Nakon što se pojavila Body 10 Push Up niko više ne želi da se izlaže opasnim hirurškim operacijama i ugradnji silikona. Najpoznatije pjevačice, glumice i modeli zaklinju se u Body 10 Push Up. I kako im je ova krema pomogla da povećaju grudi bez odlaska „pod nož“. Konačno je ovaj najnoviji hit u svijetu dostupan u BiH!

  Šta je Body 10 Push Up i kome je namijenjena?

  Body 10 Push Up namijenjena je svima koji žele povećati grudi - bez hirurških operacija. Aktivni sastojci ove kreme utiču na učvršćivanje i povećanje obima grudi. Pored toga, potpuno su prirodni, pa se krema može koristiti i na osjetljivim tipovima kože. Bez straha od iritacije i štetnih efekata.

  Body 10 Push Up namijenjena je svima koji žele:

  Body 10 Push Up namijenjena je ženama koje žele prirodnim putem povećati i podići svoje grudi. Bez ugradnje silikona i neudobnih push up grudnjaka. Posebno se preporučuje ženama čije su grudi zbog trudnoće i dojenja opuštene.


  Veće, podignute i čvrste grudi - za samo 34 dana!

  Body 10 Push Up krema nudi vam brz i efikasan tretman koji garantuje seksi obline. I to za samo 34 dana. Aktivni sastojci kreme podstiču proizvodnju masnog tkiva u grudima. Takođe, sastojci djeluju na strukturu kože tako što je učvršćuju, njeguju i poboljšavaju tonus. Rezultat su veće, čvršće i podignute grudi, te njegovana i zategnuta koža dekoltea. I to bez ožiljaka i rizika koje sa sobom nose hirurške operacije. Višestruka dobit!


  Kako se Body 10 Push Up koristi?

  Body 10 Push Up je prirodna metoda za brzo i efikasno povećanje grudi. Jednostavna je za upotrebu, brzo pruža rezultate i potpuno je prirodna i sigurna. Ova krema je alternativa hirurškim operacijama i ugradnji silikona.

  1.

  Nezadovoljni ste svojim grudima koje su male i opuštene? Nezadovoljni ste kako izgledate u kupaćem kostimu? I želite povećati ili podići vaše opuštene grudi?

  2.

  Sada je tu prirodno rješenje za povećanje grudi - Body 10 Push Up krema. Nanesite malu količinu kreme svakodnevno nakon tuširanja. Nježno masirajte grudi dok koža potpuno ne upije kremu.

  3.

  Zahvaljujući dokazano efikasnoj kombinaciji prirodnih sastojaka ova krema djeluje tako što povećava volumen, zateže i podiže vaše grudi. Nakon samo 34 dana primijetićete rezultate - i do 18,7%.

  Savjet: Nakon nanošenja kreme, ostavite da djeluje još nekoliko minuta prije oblačenja. Tako će se krema više apsorbovati i aktivni sastojci će prodrijeti dublje u slojeve kože.


  Preporučeno od strane stručnjaka širom svijeta

  „Idealno rješenje za prirodno i sigurno povećanje grudi“

  - Vanessa Patrick, stručnjak za ljepotu, Los Angeles

  „Kao i svaka žena volim vidjeti lijepo oblikovane grudi i zanosan dekolte, ali ne po bilo koju cijenu. Nerijetko se dešava da hirurške operacije završe neslavno. A čak i ukoliko budu uspješne ostaju ožiljci, a i rizik kako će vaše tijelo reagovati na implantante. Zbog toga sam protivnik hirurških intervencija i ugradnje silikona, pa ih ni svojim klijenticama ne preporučujem. Ali preporučujem im Body 10 Push Up kremu, koja je testirana i istražena. U nju sam sigurna da neće izazvati bilo kakve štetne efekte, a pri tome će vam dati seksi dekolte, zavodljive obline, veće i čvršće grudi. To je ono što je nama ženama bilo prijeko potrebno!“


  Salma Hayek povećala grudi prirodnim putem!

  Nehirurško povećanje grudi privuklo je pažnju kako brojnim svjetskim medijima, tako i brojnim holivudskim divama. Iako je do posljednjih nekoliko godina ugradnja silikona bila popularna u Holivudu, sada vlada novi trend. Body 10 Push Up! Ova revolucionarna krema pomogla je brojnim pjevačicama, glumicama, voditeljkama i modelima da povećaju grudi prirodno. Tako je i Salma Hayek povećala svoje grudi prirodnim putem! Salma je priznala da se nekada stidjela svojih grudi, jer su bile male. Ali umjesto plastičnih operacija, okrenula se prirodnom rješenju – koje joj je dalo zanosne obline i mjesto u top 10 seksi žena u Holivudu!

  Rješenje koje je pomoglo brojnim zvijezdama da povećaju grudi prirodnim putem konačno dostupno i vama. Osjetite i vi dobrobiti koje sa sobom nosi Body 10 Push Up krema!

  Šta možete očekivati od Body 10 Push Up -a:

  Prirodni sastojci naučno dokazano povećavaju volumen i zatežu grudi!

  Istraživanja su pokazala da su sastojci Body 10 Push Up efikasni, a pri tome i sigurni. Dokazano podstiču lipogenezu, odnosno proizvodnju masnog tkiva. Tako se uzrokuje nagomilavanje masnog tkiva u grudima i povećava se volumen i obim grudi.

  Osim što daju volumen, aktivni sastojci kreme zatežu kožu na grudima, daju joj elastičnost i sprečavaju ponovno opuštanje grudi. Takođe, njeguju kožu grudi i dekoltea, hidratizujući je i sprečavajući prijevremeno starenje.

  Uz sve to, sastojci Body 10 Push Up kreme su potpuno sigurni za upotrebu. Ne izazivaju nikakve štetne efekte i nuspojave - čak ni na najosjetljivijim tipovima kože.

  Učesnice ispitivanja dokazuju: Grudi veće za 18,7 %! Bez iritacija i štetnih efekata!

  Druge metode povećanja grudi sa sobom nose određene rizike ili daju samo kratkotrajne rezultate. Hirurške operacije i ugradnja silikona mogu biti jako opasne, posebno ako ih ne radi stručno i obučeno lice. Ali čak i ako su uspješne uvijek postoji mogućnost da vaše tijelo negativno reaguje na implantante. A tu su i ožiljci koji ostaju nakon operacije, te gomila potrošenih maraka. S druge strane, Body 10 Push Up sadrži dokazano prirodne i sigurne sastojke koji ne izazivaju nikakve štetne efekte. A pri tome su djelotvorni u povećanju, podizanju i učvršćivanju vaših grudi. Body 10 Push Up krema prošla je brojna istraživanja i sva su dala iste, pozitivne rezultate!

  Rezultati istraživanja pokazuju:

  Reakcije korisnika Body 10 Push Up su fenomenalne. Nijedna uporedna metoda povećanja i podizanja grudi nije tako oduševila!

  „Konačno zadovoljna grudima“ - Zorana, 28, sekretarica, Prnjavor

  „Stalno sam nosila push up grudnjake, u suštini nemam premale grudi ali nekako su bile spuštene. Nisam vjerovala da će mi Body 10 Push Up pomoći, jer u pitanju je ipak krema. Ali ostala sam zapanjena rezultatima. Moje grudi su se stvarno učvrstile i podigle. I jako sam zadovoljna svojim dekolteom, čak i kada obučem otvorene majice, a tek u bikiniju. Od srca vam hvala!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Idealno za opuštene grudi“ - Selma, 49, blagajnica, Zenica

  „Kao i većina žena u ovim godinama i moje grudi su se bile spustile. Kad sam se udebljala, ali grudi mi nisu porasle. Čak suprotno, grudi su bile neproporcionalne ostatku tijela. Spuštene, male… I to me mučilo dok nisam čula za ovu kremu. Kako je koristim rezultati su vidni, a ja sam zadovoljna. Ova krema je doista idealna za žene u godinama, jer većina muku muči sa opuštenim grudima.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Zaboravila sam na silikone“ - Daliborka, 32, knjigovođa, Banja Luka

  „Dugo sam željela da ugradim silikone, jer su me mučile moje male grudi, ali sam se plašila. Čitala sam i raspitivala se dosta, operacije su rizične, tu su i posljedice. Bila sam baš u dilemi što da radim?! A onda iznenađenje! Prijateljica mi je došla sa ovom kremom i evo sad više ni ne razmišljam o operaciji. Presretna sam zbog toga! Bezbolno sam povećala grudi i pri tome uštedila veliku sumu novca.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Osjećam se ljepše i bolje“ - Andreja, 24, model, Trebinje

  „Imala sam kompleks od malih grudi. Tokom snimanja sve cure su imale veće grudi, pa sam počela da se raspitujem o operaciji. Slučajno sam naišla na ovu kremu i otkako je koristim osjećam se mnogo ljepše i bolje. Svima pričam samo o ovoj kremi i toplo je preporučujem svima koji žele prirodnim i bezbolnim putem povećati grudi.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Proizvod za SVAKU ženu!“ - Adisa, 36, trgovkinja, Banovići

  „Grudi su mi u mladosti bile ponos, a poslije porođaja i dojenja, odjednom su „spale“! Kao da su nestale, a kad se skinem i pogledam u ogledalu sve što sam mogla da vidim je koža koja visi. Bilo je strašno ružno vidjeti. I samopouzdanje mi je opalo, i izbjegavala sam da me muž vidi čak i u bikiniju! Tražeći rješenje naišla sam na kremu i u tajnosti je isprobala. Mislila sam da je prevara, ali sam bila toliko očajna. Međutim, šokirala sam se kad sam vidjela rezultate. Krema se pokazala kao prava stvar i vratila mi je moje grudi na koje sam ponosna!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Magija“
  Sofija, 30, dizajnerica, Gradiška

  „Čarobno! Kupila sam ga zbog vjenčanja, željela sam da izgledam savršeno u vjenčanici. I stvarno jesam, svi su bili oduševljeni.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Potpuno fantastično“
  Maja, 23, studentica, Doboj

  „Krema je zaista fantastična. Preporučujem je svakome ko želi prirodno povećati grudi.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Nemam više problema u bikiniju“
  Sonja, 43, psiholog, Prijedor

  „Uvijek imam problem kako da izaberem odgovarajući kostim. Imam jako opuštene grudi. Najstarija kći je naručila ovu kremu. Sada je obe koristimo i obe smo zadovoljne.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Očekujem mnogo“
  Amela, 37, ljekarnica, Zenica

  „Naručila sam kremu nakon što sam pročitala toliko dobrih komentara. Očekujem mnogo od nje :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Super za kožu“
  Daliborka, 52, pravnica, Banja Luka

  „Nisu mi samo opuštene grudi problem, nego i ružna koža dekoltea. Osjetim da mi se koža poboljšava, a da li će dići grudi još je rano da kažem.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Osjećam se kao tinejdžerka“
  Emina, 38, referentica, Gradačac

  „Grudi mi nisu male, ali jesu bile opuštene! A onda sam počela da koristim kremu i stvarno su se poboljšale. Sad imam punije i čvršće grudi, kao dok sam bila tinejdžerka.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Veoma sam sretna“
  Sanela, 31, urednica, Bihać

  „Koristim oko mjesec dana i ne mogu da vjerujem koja vidljiva promjena. Zadovoljna sam i sretna kako izgledam u uskoj odjeći.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Pravi blagoslov“
  Zdravka, 47, domaćica, Šipovo

  „Pravi blagoslov za mene. Em što mi grudi ne vise, em što mi je koža ljepša.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  „Vraća samopouzdanje“
  Jasmina, 29, komercijalista, Travnik

  „Divno je kad na plaži svi gledaju u tvoje grudi! Zaista vraća samopouzdanje :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje, zalihe su ograničene! Ako danas naručite, garantujemo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na sajtu ne garantuju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na sajtu su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni sa našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu kompanije.


  Neki od komentara naših kupaca:

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.

  314 comments Add a comment
  • Ana Mitrić · Top Commenter
   Cure ovo je neviđeno! Stvarno su mi grudi porasle nakon upotrebe Body 10 Push Up kreme. Ja sam preeeesretna!
   Reply · 11 · Like ·
   • Mala Jana
    nije sve ni u velikim grudima.
    Reply · 5 · Like ·
   • Sanela Jokic
    @Mala Jana, pa ti ne moras koristiti ako ne zelis! @ Ana Mitrić koliko dugo koristis?
    Reply · 1 · Like ·
   • Ana Mitrić
    Nešto preko mjesec dana. Baš sam se pridržavala uputstva i pratila sve kako piše.
    Reply · 1 · Like ·
  • Biljana Babić
   A konačno nešto za nas žene s malim grudima koje se bojimo operisati
   Reply · 3 · Like ·
  • Jelena Jovanovic
   Meni su se grudi nakon porodjaja potuno opustile i nist mi nije pomagalo da ih vratim...i onda sam odlucila da pokušam i s kremom i stvarno sam se iznenadila da je dijelovalo.
   Reply · 2 · Like ·
  • Nevena Vidaković · Top Commenter
   Ja sumnjam da mojim grudima išta može pomoći. Nosim push up da bar malo izgledaju ženstveno
   Reply · 9 · Like ·
   • Jelena Jovanovic
    nemoj biti sigurna, nista te nekosta da isprobas
    Reply · 4 · Like ·
  • Nataša Letić
   Cool
   Reply · 2 · Like ·
  • Mirna Cenic · Top Commenter
   ne kontam kako krema utice na povecanje grudi?
   Reply · 7 · Like ·
   • Ana Mitrić
    Ja sam čitala o njoj, navodno povećava masno tkivo u grudima ili tako nešto i onda to utiče na povećanje grudi.
    Reply · 3 · Like ·
   • Mirna Cenic
    nisam bas ubjedjena al probacu.
    Reply · 2 · Like ·
  • Danijela Mladenovic
   Ja sam počela koristiti pa vidjećemo!
   Reply · 2 · Like ·
  • Lana Martić · Top Commenter
   Ja bih ugradila silikone...ne znam.
   Reply · 12 · Like ·
   • Ana Mitrić
    pokušaj prvo s kremom, ovako će ti ostati ožiljak a i rizikuješ mnogo. A krema je stvarno sigurna za upotrebu, pročitaj sastav
    Reply · 2 · Like ·
  • Suzana Grgić
   Ja konačno više nemam kompleks a u bikiniju izgledam sama sebi savršeno
   Reply · 4 · Like ·
  • Brankica Jerinić
   koža super reguje na kremu....
   Reply · 1 · Like ·
  • Aleksandra Jaksic
   ja nemam bas komplekse zbog malih grudi, ali fino je kad ti momci pohvale dekolte
   Reply · 1 · Like ·
  • Nada Bozic
   Krema me je oduševila, iako nikad nisam vjerovala da nešto tako može funkcionisati. Al da, funkcioniše.
   Reply · 2 · Like ·
  View 295 more
  Facebook plugin

  Više od 1.356 zadovoljnih kupaca u BiH samo u prošloj godini!

  Zašto je Body 10 Push Up najbolje rješenje za povećanje grudi?

  Ako se i dalje dvoumite koju metodu da izaberete za povećanje grudi - ovdje su neke interesantne činjenice koje će vam pomoći da odlučite!

  Metoda Cijena Efekat Negativno
  Plastična hirurgija
  5.000 - 8.000 KM Uglavnom se koriste silikonski implantanti koji se stavljaju unutar grudi tokom operacije. Infekcije, curenje, komplikacije od anestezije, hronična bol u grudima, ožiljci, obamrlost dojki, nekroza, potreba za dodatnim hirurškim zahvatima da bi se popravili problemi, bolovi u zglobovima, trovanje metalom zbog curenja, silikonsko curenje u limfne čvorove, mnoge autoimune bolesti i smrt.
  Injekcije sala
  6.500 - 13.000 KM
  bez troškova liposukcije
  Radi se liposukcija, a zatim se izvađeno salo ubacuje u grudi s ciljem povećanja volumena grudi. Ne toliko djelotvorna metoda jer veoma malo sala “preživi” transfer i jedva vidljivo uvećava grudi. Takođe, zabranjeno je u mnogo zemalja jer daje konfuzna mamografska očitanja što vodi ka nepotrebnim biopsijama
  Push up grudnjaci
  25 KM +
  po komadu
  Specijalno dizajniran grudnjak sa jastučićima da bi grudi izgledale punije. Ne možete ih nositi sa različitom odjećom; mnogo koštaju i definitivno nisu dobro rješenje za ljeto i bikini na plaži.
  Body 10 Push Up
  59.97 KM Koristi prirodne i dokazano efikasne sastojke. Moraćete kupovati novu odjeću, kako biste pokazali vaše nove grudi!
  Zaboravite na implantante ili push up grudnjake Body 10
  Push Up je vaše rješenje za prirodno povećanje grudi!

  Provjerite da li je Body 10 Push Up za vas:

  Koliki grudnjak nosite?
  FAQ - Najčešće postavljena pitanja:
  Kako se Body 10 Push Up koristi?
  Body 10 Push Up kremu nanosite dvaput dnevno nakon tuširanja, na čistu i suvu kožu. Male količine kreme nanesite, a zatim nježno masirajte grudi dok koža potpuno ne upije kremu. Nakon nanošenja ostavite još nekoliko minuta da djeluje prije nego što se obučete. Na taj način krema će se više apsorbovati i aktivni sastojci će prodrijeti dublje u slojeve kože. Operite ruke nakon svakog korištenja kreme. Ako naručite vašu Body 10 Push Up danas, već sutra možete uživati u njenim dobrobitima!
  Kada se vide prvi rezultati upotrebe Body 10 Push Up?
  Prvi rezultati upotrebe Body 10 Push Up kreme vidjećete već nakon par dana. Koža dekoltea će biti vidno hidratizovana, elastična i mekana. Nakon samo 34 dana primijetićete promjene u obimu i volumenu grudi. Redovnim i pravilnim korištenjem kreme u prosjeku ćete povećati grudi za do dva broja košarice. Postignuti rezultati su održivi i trajni. Naručite odmah i imajte zavodljiv dekolte za samo 34 dana!
  Koji su sastojci Body 10 Push Up?
  Aktivni sastojci Body 10 Push Up kreme su: aloe vera, glycerin, collagen, elastin, sesame proteins. Naručite danas i povećajte vaše grudi prirodnim putem!
  Zašto je Body 10 Push Up tako efikasna?
  Body 10 Push Up krema je tako efikasna zahvaljujući moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka. Aktivni sastojci kreme dokazano djeluju tako što podstiču lipogenezu, odnosno proizvodnju masnog tkiva. Tako se uzrokuje nagomilavanje masnog tkiva u grudima, te se povećava volumen i obim grudi. Osim toga, sastojci imaju pozitivan efekat i na kožu. Zatežu kožu dekoltea, hidratizuju je i daju joj elastičnost, sprečavajući ponovno opuštanje grudi i prijevremeno starenje kože. Zato naručite odmah i zaboravite na male i opuštene grudi!
  Da li je Body 10 Push Up sigurna za upotrebu?
  Da, Body 10 Push Up krema je potpuno sigurna jer sadrži samo 100% prirodne sastojke, dokazano djelotvorne i sigurne za upotrebu. Ovi sastojci ne izazivaju nikakve štetne efekte i nuspojave. Krema ne sadrži mineralna ulja, parabene, vještačke boje i parfeme sa alergenima. Dermatološki je testirana i pogodna i za najosjetljivije tipove kože. Ako i vi želite veće grudi, naručite vašu Push Up Body 10 odmah!
  • Veće grudi za 18,7%!
  • Zategnute i čvrste grudi!
  • Seksi izgled!
  • Zavodljiv i zanosan dekolte!
  • Više samopouzdanja!

  » Naručite i povećajte grudi za samo 34 dana!

  » Priuštite si seksi i zanosan dekolte o kome ste uvijek maštali!

  » Zaboravite na hirurške operacije i silikone!

  » Naručite Body 10 Push Up i povećajte grudi i do 18,7%!

  Ne čekajte više ni minut! - Naručite odmah!
  Specijalna promocija - 119.94 KM - 59.97 KM - Aktivirajte KUPON
  Akcija!!! - Ponuda ističe za:
  P.S. Ne zaboravite, Body 10 Push Up koristi samo prirodne sastojke, dokazano efikasne u povećanju obima i volumena grudi. Osim što ćete povećati grudi, takođe ćete ih podići i učvrstiti, te spriječiti ponovno opuštanje. Krema je potpuno sigurna za upotrebu i ne izaziva nikakve štetne efekte niti iritacije na vašoj koži. A daje brze i dugotrajne rezultate.

  P.P.S. Body 10 Push Up krema je toliko efikasna u dodavanju volumena vašim grudima da smo zatrpani narudžbama u ovom periodu. Zato ne propustite ovu priliku da naručite odmah, jer ćete tako izbjeći čekanje na našu sljedeću pošiljku.


  Šaljemo narudžbu, molimo pričekajte!
  Gdje da pošaljemo
  Vašu narudžbu?
  Ime
  Prezime
  Adresa
  Kućni broj
  Pošt. broj
  Mjesto
  Telefon
  Email
  Proizvod
  Komentar
  P.S.: Garantujemo Vam dostavu već sljedećeg radnog dana.
  1 x - 119.94 -50% 59.97 KM + poštarina
  2 x - 203.88 -50% 101.94 KM + poštarina
  3 x - 263.88 -50% 131.94 KM + poštarina

  Naruči putem vibera!

  Klikni za besplatan broj 066 017 776
  Plaćanje pouzećem
  Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
  11
  Posljednja prodaja
  obavljena dana:
  100% sigurna kupovina
  44 - dnevna garancija
  Ako se u roku od 44 dana predomislite, mi Vam vraćamo novac.
  Isporuka
  Proizvod će Vam biti dostavljen putem najbrže i najpouzdanije kurirske službe!
  100% sigurna kupovina
  Proizvod možete platiti po isporuci, što će Vas zaštititi od eventualnih zloupotreba. Vaši lični podaci će biti potpuno sigurni!
 • *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantuje iste rezultate.
  Da, i ja želim imati velike grudi bez plastične operacije, zato naručujem Body 10 Push Up odmah!